Katten + verhuizen = stress!

Voordat ik ging verhuizen wist ik al dat dit een erg stressvolle tijd zou worden voor mijn mannetjes. Nu wist ik ook dat we 8 mei het oude huis uit moesten en dat het nieuwe huis dan nog niet af zou zijn... Maar hoe zorg ik ervoor dat het niet zo stress vol zou zijn voor de mannetjes. 

Natuurlijk heb ik mij laten advisseren door een gedragsadviseur. Het eerste advies is zorgen dat het huis al klaar is. Tja, dat ging hem niet worden in mijn geval maar ik kon wel zorgen dat ze een kamer hadden waar ze in konden blijven. 

Een paar dagen voordat de mannen over gingen heb ik alvast wat dekens en mandjes naar het nieuwe huis gebracht en in de kamer gezet waar ze in zouden verblijven. Pas toen alle nodigheden in de kamer stonden heb ik ze overgebracht. 

Nu hebben ze alleen deze kamer maar ik denk dat ze wel door de periode heen komen...of niet?

Dit staat er allemaal in:

 1. Favoriete krabpaal
 2. Grote kattenbak
 3. Open kattenbak
 4. Kleinere krabpalen
 5. Tiny's favoriete mand
 6. Speeltjes (waaronder kong en een tunnel)
 7. Mijn bed (zodat Jamie zich kan verstoppen)! (Ik zou daar slapen maar 4 katten en ik in 1 kleine ruimte ging gewoon niet)
 8. Fontein
 9. Waterbak
 10. Hun eigen surefeed bakken (4 in totaal)
 11. Voerbak toren

Laat een reactie achter