Nieuwe notitieboekje

Voor de kattenoppas moet ik heel vaak notities maken. Of het nou gaat over informatie over de klant en hun huisdieren of over ideeën die ik heb of dingen/projecten die ik nog moet doen...ik maak een hoop notities en aantekeningen. Het meeste gaat altijd via mijn iPad. Lekker makkelijk. Alles gelijk digitaal en neemt verder geen ruimte in beslag. Maar toch maak ik ook nog steeds gebruik van een notitieboek met pen (of potlood) om lekker in te kliederen. 

Nu had ik, heel toevallig, deze maand een gratis pen toegestuurd gekregen waar mijn logo font op staat. Hartstikke leuk natuurlijk en eventueel ook leuk als presentje voor mijn klanten maar daar moet ik natuurlijk eerst de pen goed voor uit gebruiken. 

Nu werd ik benaderd door studentendrukwerk.nl of ik het leuk vond om een product van hun uit te proberen en dat zag ik wel zitten. Studendendrukwerk biedt namelijk hele leuke producten aan zoals bijvoorbeeld een notitieboekje of een t-shirt. Gezien ik al een japatish t-shirt heb, heb ik gekozen voor een notitieboekje. 

Als eerste instantie heb ik voor een a4 formaat gekozen want dan kan ik lekker veel aantekeningen kwijt. Tijdens het ontwerpproces kwam ik erachter dat ik de voorkant EN achterkant kon laten bedrukken. Hartstikke leuk! Ik heb het gewoon simpel gehouden en het logo op de voorkant laten bedrukken en op de achterkant een tekening van Sherry (die natuurlijk ook mijn logo is), de tekst "Puttin' off tomorrow, is 24 hours too long" wat ik een hele leuke quote vind (komt uit het liedje "Someday come today", gezongen door Chris Pine) en natuurlijk mijn logo in het klein. 

Eenmaal tevreden met mijn ontwerp heb ik het product besteld en na een aantal werkdagen kwam het product binnen. Wat was ik blij verrast! Het notitieboekje blijkt niet een"notitieboekje" te zijn maar gewoon een notitieboek. Lekker groot EN nog eens een harde kaft! Okay, dat had ik eigenlijk niet verwacht maar wat super! Dan nog geen eens over de dikte van het boek gesproken!

Het logo is heel goed erop gedrukt, ziet er top uit. Zelfs de tekening van Sherry (op de achterkant) ziet er waanzinnig uit. Ben er echt zo blij mee. Durf hem zelfs niet te gebruiken, zo geweldig vind ik hem! 

Maar natuurlijk ga ik hem wel gebruiken want ik moet mijn pen ook nog goed uitproberen. Al in al ben ik er ontzettend blij mee en hoop dat ik nog heel lang gebruik van kan blijven maken. 

Het enige wat ik wel vond is dat de kaft heel erg makkelijk beschadigt raakt. Ik verschoof het notitieboek alleen en nu zit er dus een hele mooie kras op de voorkant. Helaas. Maar ja, dat stopt me niet om gebruik te maken van het notitieboekje. 

Laat een reactie achter