Leuk voor feestje: fotoslingers

Zodra je een feestruimte gaat versieren dan zal je bijna altijd slingers ophangen. Er zijn verschillende soorten slingers die je kan gebruiken maar niets is zo uniek als een fotoslinger. Met deze fotoslinger kan je zelf kiezen hoe de slinger er uit komt te zien. Zo kan je een achtergrond kleur of afbeelding toevoegen en kan je er een afbeelding overheen zetten. Ook kan je teksten toevoegen. 

Zelf hou ik niet zo van feestjes en zou dan ook niet vaak mijn huis versieren met slingers maar mijn nichtje vindt het dus wel ontzettend leuk. Zo heeft ze bij elke verjaardag slingers gehad en zelfs toen ze haar diploma haalde was er ook een klein feestje. Daarom leek het mij leuk om voor haar een fotoslinger te laten maken. In samenwerking met Fotofabriek.nl heb ik een hele leuke fotoslinger maken.

Ik heb gekozen voor een achtergrond afbeelding met eenhoorns erop omdat mijn nichtje helemaal weg is van eenhoorns. Ik heb haar moeder gevraagd om wat foto's op te sturen die ik daar dan weer op kan zetten en het resultaat is geweldig!

Je mag in totaal 4 vlaggetjes ontwerpen aan beide kanten en deze worden 3 keer uitgeprint. Ik heb gekozen om op elke vlaggetje een andere foto te doen en heb dus in totaal 8 foto's gebruikt. Tijdens het ontwerp fase kan je zelf afbeeldingen uploaden en hier een vormpje aangeven als je dat wilt. Ik heb gekozen om de randen een beetje te laten vervagen want dat leek mij het leukste en om alle afbeeldingen dezelfde vorm te geven. Per afbeelding kan je namelijk een eigen vorm geven, zo kan je de ene afbeelding in een cirkel tonen en de andere in een hartje. Heel leuk.

Het ontwerpproces was wel een beetje lastig. Want je kon niet zelf kiezen hoe je de afbeelding wilde laten tonen. Bijvoorbeeld als je je eigen afbeelding in de achtergrond wilde hebben dan werd hij geplaatst en zo moest je hem gebruiken. Je kon hem niet verplaatsen of vergroten/verkleinen. Daarom heb ik voor een eenhoorn patroon afbeelding gekozen. De afbeelding die ik er dan weer op zetten kon ik ook niet verplaatsen in het vormpje. Dus als ik een afbeelding plaatste en wilde hem in een cirkel tonen, kon ik de afbeelding niet opzij schuiven. 

In principe ben ik wel tevreden over het resultaat. Het enige wat ik echt jammer vind is dat het touw een beetje te kort is. Hoewel er 4 meter geleverd moet worden zie ik dat er dan heel weinig ruimte tussen de vlaggetjes zitten al helemaal als je er een knopje in zou leggen zodat de slingers niet gaan schuiven. 

Zoals eerder vermeld zijn deze fotoslingers bij Fotofabriek besteld. Zij maken ontzettend veel leuke producten zoals een foto op canvas, foto's afdrukkenretroprints, je kan zelfs een fotoboek maken en nog veel meer.  Ik had ze op maandag besteld en kreeg ze dinsdag al binnen. Helaas zat het touw er niet bij dus heb ik contact opgenomen en kreeg antwoord dat ze het voor me gaan regelen. Nog de dag erna kreeg ik het nieuwe pakket, nogmaals alle vlaggetjes en dit keer MET touw. Hele snelle levering en top service. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Dit artikel is in samenwerking met Fotofabriek.nl

Laat een reactie achter