Animal Event

Op 28, 29 en 30 april was Animal Event 2017. Dit jaar was het eerste jaar dat ik besloot om hier naar toe te gaan. Hoe wel het erg moeilijk was voor mij ben ik samen met mijn tante erheen gegaan. We wilde kijken of we alle drie de dagen zouden gaan maar uiteindelijk toch besloten om alleen op vrijdag te gaan. 

Gezien we er al aardig vroeg waren waren we ook al erg vroeg binnen. We zijn via een zijgang naar binnen gegaan en toen gelijk doorgelopen naar de CatPlaza want natuurlijk is dat het geen weer ik naar toe wilde. 

Cat Plaza is niets meer dan zeg 20 kramen met informatie over wat zij precies doen. De Katten Academie (van Sonja) was er ook bij en natuurlijk de webshop Catcetera. Bij Catcetera heb ik extra speeltjes voor me mannetjes gekocht. Helaas kan ik ze nog niet geven gezien we nog steeds in de verhuizing zitten maar binnenkort kunnen ze daar lekker van genieten.

Natuurlijk hebben we veel proefpakketen gekregen (hey, das de reden waarom we gingen). Heel wat zachtvoer en zelf brokken. Er is 1 pakket die ik graag wil uit proberen. Deze voeding is ontwikkelt door dierenartsen en blijkt erg goed te zijn voor katten (en honden). Een voorbeeld wat ze gaven was dat er gemiddeld zo'n 5 katten bij een dierenarts komen per week met een ontsteking. Bij hun is het 5 per jaar. Ik vond dat wel een erg groot verschil en ga zeker kijken of Paddy het eten lekker vind. Dit omdat hij natuurlijk altijd wel iets heeft. Het merk is Carnivoer en is 100% rauwe voeding. Hopelijk vindt Paddy het lekker. 

 

 

Laat een reactie achter