Als de mens van huis is...

Dansen de katten... Ja, normaal gesproken zou je zeggen als de kat van huis is dansen de muizen. Maar in dit geval ging het over katten. Sinds een tijdje heb ik weer een paar camera's in huis hangen. Ja, Big Brother is watching me! Ik wilde dit al lang zodat ik lekker mijn mannen in de gaten kon houden als ik niet thuis was. Ik had vroeger een simpele camera hangen maar daar kon ik alleen maar via mijn telefoon wat beelden opnemen als ik aan het kijken was. 

Deze camera is een stuk uitgebreider. In totaal heb ik 4 camera's hangen en die zitten weer aan een kastje vast. Via dit kastje kan ik op een scherm alle kamers in de gaten houden. Ook neemt hij de hele dag alles op dus kan ik later op een tijdstip terug kijken. Nu had ik gehoopt dat ik iets leuks kon plaatsen maar...

Ik kwam maandag thuis en zag al wat plukken haar op de grond. Ja, niet leuk! Wat dit gebeurd me te vaak maar ik weet dus niet wat er gebeurd is. Dus, wat denk je! Ik kan terug kijken met deze beveiligingssysteem en dat heb ik gedaan hoor. Helaas heb ik geen geluid er op maar kan wel zien dat Tiny Paddy aanvalt terwijl Paddy net van de kast afgesprongen is, waar Tiny niet bij kan.

Het zijn twee camera's van twee hoeken in de woonkamer (let niet op de rommel zo ver was ik nog niet...) en ik zie dat Tiny, zo Paddy aanvalt. Er lijkt mij niets aan de hand maar wie weet wat er allemaal gebeurd is... Hopelijk kan ik snel tot een oplossing komen want dit is niet leuk voor de twee mannen. En ook niet voor Jamie en Sherry. Die leken erg bang op de video's. 

Laat een reactie achter